Google+

Interview voor Woerden Werkt

Een reactie plaatsen

oktober 12, 2016 door Raymond Zachariasse

foto door Alex de Kuijper

foto door Alex de Kuijper

Een paar weken geleden had ik een afspraak. Op mijn aandringen was dat in de bibliotheek van Woerden. Ik kom daar graag, ik werk er als vrijwilliger en ik gebruik de ruimte soms als mijn flexplek, vooral voor het schrijven van boeken. Dus voor mij was het een logische plek. Via-via had ik namelijk een verzoek gekregen voor een interview en een paar foto’s. Woerden Werkt is een initiatief van de Gemeente Woerden met het volgende doel, en ik quote even: “Woerden Werkt! heeft als doel de economie in Woerden te versterken en is het werkende mechanisme voor de verschillende initiatieven”. Zo organiseren ze een keer per jaar een open bedrijvendag waarbij het voor iedereen mogelijk is om een kijkje te nemen bij een lokale organisatie. Zelf bezocht ik twee jaar geleden een bakkerij. Erg interessant en nuttig, want de aanwezigen konden meteen hun cv achterlaten.
Kortom, Woerden Werkt heeft al verscheidene keren hun nut bewezen. Dus ik was wel blij met de aandacht. Mijn interview ging vooral over uitgeverij Mira Loves Books, hoe en vooral waarom ik die opgezet heb (“om andere auteurs op weg te helpen en ze niet in dezelfde kuilen te laten stappen waarin ik zelf gevallen ben”). Daarnaast werd mijn traject met de businesscoach van de Gemeente nog even doorgelicht. Die businesscoach heeft nu een eigen pand in de Voorstraat van Woerden. Woerden werkt aan de winkel is de plek voor ondernemers, werknemers, career changers, werkzoekenden, schoolverlaters om aan hun talenten te werken. Eigenaar Edward Tuheteru kwam overigens positief uit het verhaal.

foto door Alex de Kuijper

foto door Alex de Kuijper

Interview klaar, fotograaf in de startblokken. Bij elk interview horen foto’s en die zijn gemaakt door Alex de Kuijper. Ik ben er blij mee. Vooral ook omdat ze geschoten zijn met twee van de boeken die ik uitgeef en vanwege de setting. Tussen de boeken voel ik mij toch het meeste thuis.

Met dank aan Hanneke Weesie voor het interview, wat zeer waarschijnlijk op de website van Woerden Werkt zal verschijnen.
Ovn Schooltas 320x100 jpeg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

RSS Aanbiedingen

  • Er is een fout opgetreden. De feed is waarschijnlijk uit de lucht. Probeer later opnieuw.

Onze partners

250*250 DecoDeco Muurstickers Sprookjescamping 300x250

Klik hier om deze website te volgen en meldingen over het laatste nieuws te ontvangen via email.

Doe mee met 279 andere volgers

%d bloggers liken dit: